Uw Binaire Opties en de laatste niet-Farm Payrolls

Uw Binaire Opties en de laatste niet-Farm Payrolls

Binaire opties kunnen worden gebruikt: om een ​​oogpunt ondersteunen, een optie die beweegt langs twee mogelijke paden vertegenwoordigen, ja een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt of nee het niet. Meerdere factoren kunnen beïnvloeden en invloed op markt mening maar slechts enkele zeldzame gegevensbronnen regelmatig genoeg dat ze kunnen worden ingebouwd in een financiële strategie. Dergelijke gegevens is geenszins een profetie in de markt zekerheid, maar het leidt wel tot een bredere kennisbasis die onvermijdelijk uitnodigt en verbetert uw vermogen om uw eigen financiële ideeën bedenken.

Een voorbeeld van dit type van gezaghebbende gegevens komt in de vorm van de US Non Farm Payrolls, normaal uitgebracht op de eerste vrijdag van elke maand de loonlijsten een krachtig en enigszins waardevol inzicht in de VS gegevens over de werkgelegenheid. De nieuwste januari Non Farm payroll data toont een saga van de marktverwachting van invloed zijn met de handel in de werkelijkheid.

Gespoeld door het succes van de januari-effect en een reeks van positieve markt indicaties waaronder verrassend optimistisch Federal Reserve minuten en hernieuwd vertrouwen in de meest recente Amerikaanse kwantitatieve versoepeling initiatief, werden de www.binaireopties.biz Non Farm payroll resultaten ondergedompeld in onvermijdelijk hoge verwachtingen.

Binaire trading met behulp van IG Markets

Echter Nieuwjaar positiviteit en reactief sentiment werd al snel verdreven door niet alleen verrast, maar geschokt door de laatste statistieken, welke onderwerpen de werkgelegenheid in de Amerikaanse economie blootgelegd. Deze gegevens niet rock de fundamenten van de economische stabiliteit, maar het doet plantenzaden twijfel binnen een Amerikaanse mentaliteit die werd aandrijven richting Nieuwjaar optimisme.

De gegevens bleek dat de werkloosheid voor voltijdse werknemers 8% had bereikt en het niveau van het banenverlies is niet beperkt tot specifieke categorieën, maar veeleer beïnvloed een breed scala aan sectoren als de diffusie-index daalde naar het laagste punt van 25,3%. Andere aspecten van de gegevens werden ook het bereiken van all time dieptepunten met de januari-payroll cijfer daalt van 598.000 de grootste daling sinds 1974 Binary trading biedt de ondernemer de mogelijkheid om een ​​bepaalde richting van het denken over gebeurtenissen op de markt te ondersteunen.

Handelaren kunnen meedoen in binaire trading met behulp van IG Markets. IG Markets biedt een breed scala van beursgenoteerde op Nadex, een CFTC gereguleerde derivatenbeurs binaire opties. Handelde binaries brengt aanzienlijk risico op verlies. Zorg ervoor dat u alle risico’s voorafgaand aan het investeren begrijpen.

Real-time rapportage samen met gratis

Om een valutapaar, contract of een commodity, voorraad, en de index te bepalen. Zoals at-the-money deze term kan worden gebruikt voor het uitdrukken van het verlies en de toename van de intrinsieke waarde bij de aankoop van een aandeel. Ook voor een snelle winst van de call-optie is het beter om goede opties, zodat de beleggers in staat zijn om te investeren in de meest winstgevende van de aankopen. Wat betreft de huidige prijs tarief voor de handel binaire en binaire potions en rapportage van de prijzen wordt gedaan in een real-time omgeving. Dergelijke huidige prijzen worden gerapporteerd in de real-time rapportage samen met gratis prijsinformatie voor de dagelijkse klanten. Een andere snelle winst optie is om een digitale optie die het beste werkt voor een vaste uitbetaling en vaste verlies omstandigheden. Als voor de functies van het verstrijken prijs een geïnteresseerde investeerders investering kan worden in-the-money of out-of-the-money, afhankelijk van het verstrijken prijs van de pluspunt.